Prezentare Companie

Siguranta implementarii raspunderii extinse a producatorilor

GREEN RESOURCES MANAGEMENT S.A este o organizatie ce implementeaza raspunderea extinsa a producatorilor autorizata de Ministerul Mediului in baza Licentei de Operare Nr. nr. 9 din iunie 2019.

Dezvoltam impreuna cu liderii industriei de reciclare din Romania sisteme integrate de colectare selectiva. Adoptam conceptele rationalitatii consumului resurselor si aplicam principiile economiei circulare pentru a diminua dependenta fata de energie si de materia prima primara. Utilizam cele mai bune tehnici si cele mai noi tehnologii pentru a asigura trasabilitate maxima asupra deseurilor de ambalaje precum si transportul acestora pe cel mai scurt drum, de la generator la reciclator.

In actualele conditii de incertitudine si volatilitate a pietei materialelor, luand in calcul schimbarile climatice si evolutiile nefavorabile ale economiilor globale, GREEN RESOURCES MANAGEMENT crede cu tarie si actioneaza cu consecventa in directia incurajarii unei cresteri economice durabile fara compromiterea calitatii mediului inconjurator si fara compromisuri care ar pune in pericol viitorul nostru si al copiilor nostri.

Prin investiile si actiunile pe care le intreprindem impreuna cu partenerii si clientii nostri crestem sansele Romaniei de a deveni o campioana a “economiei verzi” in Europa. Diminuam costurile operatorilor economici responsabili pentru colectarea si valorificarea deseurilor de ambalaje prin recuperarea valorii deseurilor care se intorc in economie sub forma materiei prime regenerate, sau sub forma de energie, prin valorificarea acestora in instalatii speciale de coincinerare.

Echipa GREEN RESOURCES MANAGEMENT va asteapta sa va alaturati actiunilor noastre de sustinere a unui nou standard de calitate in managementul deseurilor de ambalaje, ca o alternativa comuna valoroasa pentru un viitor mai bun.