Menu
Afilieri
OIREP Ambalaje

Asociatia OIREP AMBALAJE, organizație profesionala, neguvernamentala, care urmărește promovarea intereselor membrilor în contextul desfășurării activității specifice acestora în domeniul gestiunii ambalajelor și deșeurilor de ambalaje, vizând asigurarea unui cadru legal optim dpdv financiar și operațional, pentru implementarea eficienta a Răspunderii Extinse a Producătorilor în deplină conformitate cu legislația naționala și Directivele Europene în materie.

CERC

Coaliția pentru Economie Circulară - Organizatie non guvernamentala înființată în 2017 cu scopul de a promova la nivel național obiectivele cheie ale pachetului CE privind Economia Circulară si de a stimula dezvoltarea de noi piețe și modele de afaceri.

ARMD

Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor (ARMD) este afiliată international Solid Waste Association – ISWA și membru  FEAD - European Federation of Waste Management and Environmental Services.

A.R.M.D. este o platformă de comunicare pentru toți specialiștii și operatorii în colectare, reciclare, incinerare și depozitare a deșeurilor, dar și pentru autoritățile din românia. scopul a.r.m.d. este să promoveze dezvoltarea unei industrii performante a deșeurilor care să contribuie la dezvoltarea unei economii circulare bazate pe eficiență economică, protecție a mediului și conservarea resurselor naturale.