Menu
Proiecte
GreenResources Management se alătură Asociației OIREP Ambalaje și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în campania națională Un’ Doi Trei.

Un’ Doi Trei este o platformă care își propune să informeze corect românii în legătură cu problema deșeurilor de ambalaje, să atragă atenția, dar și să diminueze impactul pe care deșeurile de ambalaje colectate necorespunzător îl au asupra mediului înconjurător, asupra calității vieților noastre și ale copiilor noștri.

GreenResources se alătură Primăriei Municipiului Buzău în campania “Ambalează orașul în curățenie”

GreenResources Management alături de Primăria Buzău au organizat o amplă campanie de informare a cetățenilor municipiului Buzău cu privire la modul corect în care trebuie să gestioneze deșeurile de ambalaje pe care aceștia le generează.

GreenResources se implică pentru un Buzău Circular

GreenResources pune bazele pentru crearea primului oraș circular din România, susținând platforma BUZĂU CIRCULAR. Proiectul creionează o viziune pentru viitorul orașului, o agendă de acțiune pentru modificarea fluxurilor municipale cu scopul de a stimula inovarea, reducerea risipei, creșterea ciclului de viață al produselor prin reparare și reutilizare, maximizarea reciclării și eliminarea depozitării deșeurilor la groapă.