Menu
Ambaleaza orasul in curatenie - resize
GreenResources se alătură Primăriei Municipiului Buzău în campania “Ambalează orașul în curățenie”

GreenResources Management alături de Primăria Buzău au organizat o amplă campanie de informare a cetățenilor municipiului Buzău cu privire la modul corect în care trebuie să gestioneze deșeurile de ambalaje pe care aceștia le generează.

Cantitățile mari de deșeuri generate de populație ca urmare a consumului crescut de produse ambalate, dar și aplicarea în multe situații a unei proceduri incorecte de depozitare a acestora împreuna cu alte tipuri de deșeuri conduc la necesitatea implementarii unei campanii de informare referitoare la modul corect de gestionare al acest tip de deșeu.

Scopul campaniei desfășurată sub sloganul “Ambalajul schimbă peisajul” este acela de a determina modificări de comportament al generatorilor de deșeuri de ambalaje, fie persoane fizice sau juridice, care își desfășoară activitățile pe raza municipiului Buzău și implicit adoptarea unei atitudini responsabile față de mediul în care trăiesc.

Campania s-a desfășurat pe parcursul a două luni, în colaborare cu GreenResources Management – organizație care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje și sprijinită de operatorul de salubritate, RER SUD.