Menu
Green Resources Management

Suntem o companie cu rol important în combaterea poluării cu ambalaje a mediului, prin implementarea în mod responsabil a răspunderii extinse a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje (OIREP).

Suntem alături de clienții noștri, producători și importatori care pun pe piață ambalaje, organizând fluxuri complexe de informații financiare și legale pentru raportările de mediu, lucrând împreună pentru un viitor în care deșeurile de ambalaje sunt valorificate ca resurse și nu se pierd în gropile de gunoi.

Suntem parte din ecosistemul GreenGroup, cel mai mare grup integrat de reciclare și un important jucător în economia circulară din Europa de Est. Apartenența la GreenGroup ne oferă un nivel unic de expertiză în reciclare și economie circulară, pusă la dispoziția clienților cu cea mai mare deschidere.

Suntem una dintre cele mai longevive echipe de pe piață, fiind recomandați de o reputație intactă și parteneriate de cursă lungă.

Acționari:
about-01
about-02
Viziune

Ne găsim în mijlocul unor schimbări importante: urgența climatică și nivelul crescut al poluării sunt evidențe de necontestat și priorități asumate de asociații globale, națiuni, companii și indivizi.

Suntem un motor al transformării sustenabile pentru întregul lanț de valorificare al deșeurilor de ambalaje, de la faza de proiectare, până la introducerea lor pe piață, colectarea, reciclarea și reîntoarcerea lor în economie ca resurse noi.

Lucrăm pentru o lume în care companiile se implică activ și acționează ferm și cu responsabilitate pentru un mediu mai sănătos și pentru un viitor sustenabil.

about-03
Misiune

Lucrăm în echipă oferind parteneriate companiilor de toate dimensiunile pentru îndeplinirea în mod corect a obligațiilor legale de valorificare pentru deșeurile de ambalaje.

Informăm corect și îndrumăm companiile și consumatorii către un comportament centrat pe reducere, colectare separată și reciclare a ambalajelor.

valori
Valori

Promovăm respectul față de clienții noștri, integritatea modului în care acționăm și a datelor cu care operăm, eficiența în procesele de lucru și dorința de perfecționare continuă.

Contact

Oferim consultanță de mediu specializată, ne implicăm și lucrăm în echipă, ajutând clienții să își desfășoare activitatea în siguranță și să fie protejați financiar și legislativ.