Menu
Noutăți
Impactul Legii 175/2023 asupra responsabilității  producătorilor în gestionarea deșeurilor de ambalaje

Gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje a devenit o preocupare  majoră în societate, iar legislația din acest domeniu suferă în  mod constant modificări și actualizări pentru a răspunde nevoilor și provocărilor  actuale. În acest context, au fost implementate noi reglementări care vizează  obligațiile producătorilor, organizațiilor și operatorilor economici în ceea ce  privește colectarea, valorificarea și reciclarea deșeurilor de ambalaje.

GreenResources Management a primit raportul de inspecție fiscală fără obligații de plată, din partea AFM

Suntem încântați să vă informăm că și anul acesta, ca în fiecare an de activitate începând cu anul 2019, am primit raportul de inspecție fiscală fără obligații de plată din partea Administrației Fondului pentru Mediu, pentru activitatea derulată în anul 2022.

Alina Georgescu devine noul director general al GreenResources Management, parte a grupului de reciclare GreenGroup

București, iunie 2023. GreenResources Management, organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje puse în piață (OIREP), parte a grupului de reciclare GreenGroup, anunță numirea Alinei Georgescu în funcția de Director General începând cu data de 1 iunie 2023.