Menu
GreenResources Management face parte din GreenGroup, unul dintre cei mai importanți reciclatori din Europa.

GreenGroup și-a început povestea în Buzău, în anul 2002 și a dezvoltat în timp, un grup integrat de companii care oferă o multitudine de soluții cu circuit complet pentru colectare, logistică, reciclare și re-fabricare, bazate 100% pe deșeuri.

Astfel, GreenGroup a devenit primul parc industrial de reciclare din România și cel mai mare din Europa. Cu investiții în valoare de 170 milioane EUR și cu o capacitate instalată de reciclare și producție de peste 460.000 tone anual, GreenGroup are o contribuție importantă la economia circulară europeană, prin recuperarea materialelor valoroase provenite din deșeuri.

green forest
GreenResources Management, partenerul industriei de reciclare

Când alegi GreenResources Management ca partener, te alături unui grup de profesioniști în reciclare, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața europeană de management a deșeurilor.

garantie
Acest lucru îți oferă cea mai bună garanție că traseul deșeurilor pe care le gestionăm în numele tău are o finalitate în fabricile de reciclare.
facilitare vizite
Facilităm vizite în fabricile grupului.
informatii valoroase
Beneficiem de informații valoroase din culisele reciclării din fabrică, pe care le punem în slujba clienților.
Partenerii noștri în reciclare
green-tech-logo

Înființată în 2002, GreenTech este astăzi una dintre cele mai importante companii din industria reciclării maselor plastice tip PET la nivel european, fiind în același timp un producător de top de fulgi PET, granule r-PET și bandă PET.

green-glass-logo

Înființată în 2013, GreenGlass este singura fabrică de reciclare a sticlei în România și transformă 100% deșeul în resursă valoroasă pentru industria producătoare de ambalaje de sticlă.

Contact

Află de la colegii noștri cum poți organiza o vizită în fabricile de reciclare ale GreenGroup.