Menu
gr_article
Alina Georgescu devine noul director general al GreenResources Management, parte a grupului de reciclare GreenGroup

București, iunie 2023. GreenResources Management, organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje puse în piață (OIREP), parte a grupului de reciclare GreenGroup, anunță numirea Alinei Georgescu în funcția de Director General începând cu data de 1 iunie 2023.

Alina Georgescu face parte din GreenGroup din anul 2017, ocupând pe rând rolurile de Corporate Affairs Director, membru în Consiliul de Administrație și președinte al Consiliului de Administrație al GreenResources Management, poziție pe care încă o deține. Anterior, a activat în cadrul cabinetului secretarului de stat din Ministerul Mediului, dar și în cadrul unei companii importante din industria reciclării.

Cu 15 ani de experiență atât în sistemul public cât și în cel privat, Alina Georgescu face un pas firesc la conducerea executivă a GreenResources Management.

” Este o onoare să preiau această funcție importantă și să continui să lucrez alături de una dintre cele mai bune echipe din România. Faptul că fac parte deja din GreenResources Management reprezintă un avantaj și am încredere că procesul de tranziție va fi unul cât se poate de natural. Vom continua să implementăm planul de business al companiei și să fim parteneri de încredere ai producătorilor”, a declarat aceasta.

Alina Georgescu preia funcția de Director General al GreenResources Management de la Constantin Bratu, alături de care a lucrat în ultimul an și jumătate la conducerea companiei.