Menu
imagine site
GreenResources Management a primit raportul de inspecție fiscală fără obligații de plată, din partea AFM

Stimate Partener,

Suntem încântați să vă informăm că și anul acesta, ca în fiecare an de activitate începând cu 2019, am primit raportul de inspecție fiscală fără obligații de plată din partea Administrației Fondului pentru Mediu, pentru activitatea derulată în anul 2022.

Raportul transmis de Administrația Fondului pentru Mediu, certifică faptul că GreenResources Management respectă întocmai prevederile legale: îndeplinirea obiectivelor minime de valorificare/reciclare prevăzute în Legea nr. 249/2015 și depășirea acestora, trasabilitate dovedită de la generator până la reciclator/valorificator atât pentru deșeurile de ambalaje contractate din fluxul comercial-industrial, cât și pentru cele din fluxul municipal, tarife unitare pentru toți clienții, tratament nediscriminatoriu, auditare financiară și operațională anuală. 

Pe această cale, vrem să vă asigurăm că, în ciuda dificultaților provocate de schimbările legislative, ne păstrăm promisiunea de a rămâne un partener onest, implicat, mereu în căutarea soluțiilor, transparent și corect. 

Vă mulțumim că ne sunteți alături, asigurându-vă, totodată, că vom continua să susținem transformările sustenabile pentru întregul lanț de valorificare al deșeurilor de ambalaje, de la faza de proiectare și până la introducerea lor pe piață, colectarea, reciclarea și reîntoarcerea în economie ca resurse noi.

 

Cu deosebită considerație,

Echipa GreenResources Management